Sarıköy İlkokulu
SARIKÖY MAH. SARIKÖY KÜME EVLERİ NO53 MİDYAT / MARDİN
(0__) ___-____

VİZYON

Bilime hakettiği saygıyı gösteren,birey olma kültürünü içselleştirmiş,okuyan,araştıran,özgür düşünen,sorunlar karşısında sorumluluk alabilen temel insani değer vehaklara saygılı,ülkesine ve berabar yaşadığı halkına karşı sorumlu,toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan,gelişime açık,çevre bilinci yüksek,kendine güvenen,katılımcı,sorgulayabilen,etkili ve nitelikli insan yetiştirmek içineğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak;sosyal ve ahlaki yöndensorumlu bireyler yetiştirebilen bir eğitim-öğretimkurumu olabilmektir.

MİSYON

Öğrencilerin,toplumsal farkındalıkve sorumluluk duygusuna açık bir biçimde çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişimkuracak davranışları kazanmaları,olay ve olgulara bütünlüklü bakan ,yaşamı bütünsel olarak değerlendirerek kendi gelişim süreci ve devinimi içinde açıklayabilecek temel yargıları kazanan,insan ve doğayla barışık imgelere daha fazla yer veren bir ortamı sağlayarak;milli,manevi ve toplumsal değerlere bağlı,bilimsel düşünceyi hayata tatbik edebilen sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmektir.

İkili

Sobalı